Mijn naam is Gé Kiers-Deelstra en ik ben sinds mei 2014 verbonden aan netJEwerk als trainer en coach.Gé Kiers-Deelstra

Ook ik ben op zoek naar een vaste baan, maar helaas ben ik in het afgelopen jaar nergens opgeroepen voor een gesprek. Mijn leeftijd speelt hierin zeker een rol, maar wellicht ook het feit dat ik wil doen wat ik het liefste doe: trainingen geven aan groepen en het coachen van individuele personen.

Ik ben met veel plezier als vrijwilliger bij netJEwerk bezig. Ik vind het leuk om mijn onderwijsachtergrond te kunnen gebruiken om de onderwerpen op een speelse manier dicht bij de deelnemers te brengen. Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich kan laten horen, kan groeien in wat hij/zij wil leren en dat voelbaar wordt dat je er mag zijn.

Vanuit de trainingen over de harde kant van het solliciteren zet ik me ook in als lifecoach. Ik ga met deelnemers naar buiten, waar we al wandelend een struikelblok of probleem verkennen. Het kan gaan over het verwerken van verdriet over de verloren baan, de vraag welke nieuwe weg iemand kan inslaan, het opnieuw ervaren van zelfvertrouwen of andere persoonlijke coachvragen. Lopend in het bos gebruik ik de natuur als tweede coach om antwoorden te ontdekken en ruimte voor nieuwe ideeën te maken.

Het concept van netJEwerk om op een laagdrempelige manier mensen verder te helpen naar het zoeken van werk en zingeving in hun leven omarm ik helemaal. Het werken in een team van mensen die allemaal vanuit hun eigen expertise een bijdrage leveren aan netJEwerk vind ik heel plezierig. Dat we dit allemaal als vrijwilliger doen geeft wel aan dat we graag ons steentje willen bijdragen aan het professionaliseren en optimaliseren van netJEwerk!

Share