Jobclubs netJEwerk


job-clubJobclubs netJEwerk

Ontmoeten, leren en kennis delen zijn begrippen die centraal staan tijdens de jobclubs van netJEwerk.

Met als resultaat:

• Je netwerk groeit

• Je krijgt inzicht in jouw waarde op de arbeidsmarkt

• Je kunt je beter profileren op de arbeidsmarkt.

Voor wie?
Je bent een re-integratie of outplacement kandidaat, je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, je wilt van werkgever veranderen, je bent boventallig of je hebt wellicht het idee om voor jezelf te beginnen.

Programma
Iedere jobclub-bijeenkomst staat in het teken van een thema, gericht op het versterken van jouw positie op de arbeidsmarkt of als ZZP-er/freelancer (ondernemer). Een greep uit de thema’s: persoonlijke profilering, elevator pitch, je competenties achterhalen, hoe ga je om met baanverlies, presentatieadvies, het samen zoeken naar vacatures, welke vacaturebanken zijn beschikbaar en hoe start je een eigen bedrijf op.

Duur
Een jobclub-bijeenkomst is één dagdeel, van 08.45 uur tot ongeveer 12.30 uur.
We bieden op dit moment 3 varianten aan:

  1. Maandagochtend 1 x per maand; netJEzelf ochtend, waar we diverse onderwerpen bespreken.
  2. Dinsdagochtend, elke week: netJewerk Inloop jobclub zonder thema: je kunt gebruik maken van de faciliteiten/werkplekken om samen met anderen te zoeken naar vacatures, je sollicitatie brieven voor te bereiden, anderen te ontmoeten en een kop koffie/thee drinken.
  3. Donderdagochtend, elke week: jobclub met thema; hierbij behandelen we arbeidsmarktgerelateerde onderwerpen. Deze worden elke week via de website, de maillijst of via social media bekend gemaakt.

Minimaal aantal deelnemers voor de thema jobclub is 8-10. Bij te weinig deelnemers dan is het op aanvraag en op indeling. Dus informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Doelgroep; m/v
Indien er vraag/aanbod is naar een aparte mannen- en of vrouwengroep dan overleggen we dit met onze professionals.

Onze ambitie is om elke dag een ontmoetingsplek aan te bieden waarbij we geopend zijn van 08.45 uur tot 16.00 uur. We zijn afhankelijk van vraag en aanbod hiervoor.

Voor de eerstvolgende Jobclub, klik hier. 

Kosten
We werken met een lidmaatschap, eventueel strippenkaarten of losse entree.
Voor meer informatie stuur een mail naar info@netjewerk.nl

Voor aanmelden stuur dan tevens een mail naar info@netjewerk.nl. Of kom een keer ‘proefdraaien’! De coaches/begeleiders zorgen ervoor dat de ‘nieuwelingen’ op de juiste wijze worden opgevangen en op een prettige manier bij de groep betrokken worden.

Meer informatie? Kijk op www.netjewerk.nlLinkedIn of Facebook of neem contact op met Sandra Weijers op nummer 06 1240 4297 of stuur een e-mail: info@netjewerk.nl

Share