netJEwerk sluit haar deuren!


imagesP6PNB20DHallo allemaal,

Om maar met de deur in huis te vallen…. netJEwerk gaat stoppen met haar (jobclub) activiteiten…..

Voor alle duidelijkheid: dat is absoluut niet omdat we niet meer enthousiast zijn en zeker ook niet omdat wij niet in ons product en in jullie geloven.

We zijn beretrots op wat er de afgelopen jaren bereikt is; we hebben gezien dat we veel mensen een stapje verder hebben kunnen helpen op het sollicitatie pad. Niet alleen in praktische zin met een goede sollicitatiebrief, CV of pitch maar vooral ook op het mentale vlak. Werkloos worden doet veel met mensen, zeker als dit op een vervelende manier is gegaan. We zagen mensen weer opbloeien en vooral weer in zichzelf geloven en daar werden wij heel blij van.

De situatie op de “sollicitatietrainingen markt” is de afgelopen tijd echter best veranderd.

Zo zijn er steeds meer mogelijkheden voorwerkzoekenden/baanveranderaars om trainingen te volgen. Denk hierbij aan decursus van het UWV, het Wee-Wee Café, 100 Talentvolle vrouwen en de Broekriem. Al deze organisaties worden vrijwel financieel ondersteund en kunnen daardoor hun diensten gratis aan bieden.

Het was geweldig om te zien dat zoveel deelnemers een baan vonden, of beter wisten wat ze nu eigenlijk wilden. Kortom wij kijken met trots terug op wat we hebben bereikt!

Verder zouden we het echt ontzettend leuk vinden om met iedereen die bij netJEwerk betrokken is/is geweest of ons een warm hart toedraagt, de activiteiten met een spetterend feest af te sluiten.

Voor vragen of opmerkingen schroom niet om contact met ons of mij op te nemen per mail of telefoon. Sandra Weijers gaat verder onder haar eigen naam; www.sandraweijers.nl. 

Sandra Weijers en het gehele team netJEwerkyou%20are%20going%20to%20great
Share