Onze professionals


netJEwerk werkt samen met diverse professionals en trainers op het gebied van persoonlijke- en groepsbegeleiding.

Als je behoefte hebt om met een professional meer de diepte in te gaan dan biedt netJEwerk je hiertoe mogelijkheden.

Graag stellen we ze aan je voor.

 

Weslie Polunnamed (2)

Zij is verantwoordelijk voor het aansturen-  en coördineren van de Jobclubs (thema’s) en de coaches. Daarbij ondersteunt ze Sandra Weijers in business mogelijkheden, denkt mee in het behalen van doelstellingen binnen netJEwerk en heeft een trekkersrol binnen het team.

Weslie is tevens een gedreven en professionele trainer die van elke Jobclub iets waardevols weet te maken voor de kandidaten. Naast haar gedrevenheid kan ze ook goed leiding geven, is sterk in het neerzetten van structuren en is een doener!

Een sparringspartner en tegelijkertijd een ambassadrice voor netJEwerk.

 

 

Kirsten Kok unnamed (1)

Na jaren in de commerciële bedrijfswereld rond gestapt te hebben, onder ander als manager, PR-medewerker en re-integratiecoach, besloot ik uiteindelijk om het roer helemaal om te gooien.

Ik volgde diverse opleidingen en startte mijn praktijk voor Psychodynamisch therapie, coaching en training. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad!
|
Het is mijn passie om mensen een stapje verder te helpen en ik ben iedere keer weer dankbaar als ik getuige mag zijn van de kracht die in ieder mens schuilt en die wij dan samen naar boven weten te krijgen.

Door mijn jarenlange ervaring in verschillende functies, branches en bij evenzovele werkgevers heb ik ontdekt dat gezondheid niet alleen lichamelijk of geestelijk is. Iemand die geen werk heeft kan ook ziek worden of zich in ieder geval ziek voelen.

Iemand die in financiële nood zit komt in een sociaal isolement en ook daarvan wordt men ziek! Daarom kijk ik 4-dimensionaal: Geestelijk, Lichamelijk, Financieel en Sociaal. Waar zit de pijn? Waar zit de angel? Welke van de vier is de meest zwakke schakel? Dáár ga ik dan mee aan de slag.

Mijn opleiding tot Psychodynamisch therapeut heb ik gevolgd aan de Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel. Ik ben inmiddels verbonden aan deze Academie als docent, mentor en supervisor.

Opleidingen: Psychodynamisch therapeut, EMDR master practitioner, Familie- en organisatieopstellingen, Medische basiskennis, Psychopathologie, Mediator en diverse verdiepingstrainingen

 

Lifecoaching outdoor Gé Kiers-Deelstra

“Ik ben boos omdat ik ontslagen ben, ik ben mijn zelfvertrouwen kwijt, waar ben ik nou eigenlijk goed in, ik wil iets anders maar wat?”

Met deze en soortgelijke levensvragen kun je terecht bij mij als lifecoach. Ik open je ogen voor begelemmerende overtuigingen en haal sluiers weg, zodat jij je eigen keuzes kunt maken.

Het doel is dat je je eigen leven weer vormgeeft vanuit je diepste wensen en talenten.We onderzoeken dit door te gaan lopen in de natuur.  Als je in beweging komt gaat je intuïtie open en je creativiteit en intellectuele helderheid worden geprikkeld.

Zo kan een boom worden gebruikt voor een metafoor van je persoonlijkheid en paden kun je zien als metaforen voor je loopbaan of levenspad.

Gé is tevens een enthousiaste trainer. Zij verzorgt een aantal keren per jaar een thema tijdens de Jobclub-ochtenden. Met haar professionele- en kalme manier van leidinggeven aan een groep is ze een veel gevraagde coach voor de vervolggesprekken.

 

 

Hein Kleinleugenmors

Tijdens een sollicitatietraining zei een deelnemer tegen mij “Ze moeten me maar nemen zoals ik ben!”. Hij bedoelde te zeggen dat hij zijn kleding niet zou aanpassen als hij voor een gesprek zou worden uitgenodigd. Een gedachte die volgens mij een positieve bijdrage aan het proces in de weg staat.

Als je goed luistert naar wat mensen zeggen hoor je tussen de regels vaak een min of meer (on)bewust “verborgen” boodschap. Als coach luister ik naar wat mensen zeggen en naar dat wat ik daaronder denk te horen. En daarop stel ik vragen; Open, Eerlijk en Nieuwsgierig (OENen).

Waarom? Om de ander te laten onderzoeken welke normen, waarden en overtuigingen ten grondslag liggen aan wat hij of zij zegt. Vaak hebben we latent wel door hoe de vork in de steel zit en worden zaken al helder als ze hardop worden uitgesproken. Soms is er wat meer moeite nodig om onze ijsberg te onderzoeken. De ijsberg, waarvan het grootste deel zich voor de buitenwereld onzichtbaar onder de oppervlakte bevindt en de top die boven water steekt, dat deel waarmee wij ons aan de buitenwereld tonen. Ik heb 43 jaar gewerkt binnen de marine en de politie. Bij de politie heb ik mensen op verschillende niveaus en in diverse functies begeleid. Als mentor, trainer, docent, doheincentbegeleider, onderwijsbegeleider en uiteindelijk als coach. Bij de politieacademie coachte ik o.a. collegae op docentcompetenties.

Een mens kan zich  ontwikkelen in kennis en vaardigheden maar als je jezelf belemmerd met (on)bewuste overtuigingen of denkbeelden dan stagneert die ontwikkeling.

Dit gegeven speelt overal in onze samenleving, dus ook in de persoonlijke processen van de deelnemers bij NetJEwerk. Daarom biedt NetJEwerk de mogelijkheid tot coaching. Van belang hierbij is dat er een vertrouwensband bestaat tussen gecoachte en coach. Daarnaast is het van belang de bereidheid van de deelnemer om dit gesprek of deze gesprekken aan te gaan.

Mijn kracht is dat ik je een spiegel voor houd. Ook geef ik direct terug wat ik in het contact ervaar, voel of denk. Met respect en zonder oordeel wil ik je vervolgens begeleiden in jouw proces door vragen te stellen zodat jij je eigen antwoorden kunt vinden en/of aanscherpen.

In een startgesprek bepalen we of er voldoende basis is om gezamenlijk dit pad in te slaan. Ik hoor graag van je.

 

Judith Maas

Judith MaasIn contact zijn van hart tot hart is waar het voor mij om gaat in coachgesprekken. Met inlevingsvermogen en intuïtie haal ik samen met jou de kern van de coachvraag naar boven. Met een praktische instelling ga ik aan de slag. Samen met jou de beweging maken naar ontwikkeling en dit omzetten naar concrete acties.

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in opleiden en begeleiden. Zowel binnen commerciële afdelingen als stafafdelingen. Door middel van workshops, trainingen en intervisie blijft mijn ontwikkeling in beweging. Zo heb ik recent de training ‘ Verlieskunde in coaching’ gevolgd.

Ik ben Judith Maas. Heb jij een coachvraag? Dan help ik je graag om in beweging te komen.

Loopbaanadvies, coaching en verliesvraagstukken

Share