Kennismaking


netJEwerk werkt met verschillende vrijwilligers, ZZp-ers en enthousiastelingen.

1d4ef44

Sandra Weijers, netJEwerk Initiatiefnemer van netJEwerk. Sandra is een netwerker pur sang en zorgt voor het uitrollen van diverse processen binnen netJEwerk. Verbinden en vooral het samenwerken met andere partijen, mensen en organisaties, staan bij haar hoog in het vaandel.  

 

 

 

maaike pinterest Maaike Wehrle, Wehrle Tekst & Communicatie. Maaike levert diensten op het gebied van tekstschrijven en communicatie. Inzetbaar als contentmanager, (web)redacteur en (intern) communicatieadviseur/-medewerker en het bouwen van een website. Een sparringspartner en ambassadrice vanaf het begin van netJEwerk. Samen hebben zij ruim 4 jaar met elkaar gewerkt in een ander bedrijf.

 

 

 

chantalChantal Ophuis, Bureau Blijmaker Chantal heeft jarenlange ervaring in projectmanagement. Naast haar passie voor reizen, wat zich bijvoorbeeld uit in drie maanden vrijwilligerswerk in Noord-India, schrijft ze blije verhalen, oftewel Blijmakers. Zij heeft onlangs haar eigen bureau Blijmaker ingeschreven bij de KvK. Zij ondersteunt Sandra bij verschillende projecten.  

 

 

 

Lydia Posthuma,lydia Mailuma Binnen ons team is zij de ‘grafische’ creatieveling. Lydia heeft voor netJEwerk o.a. de huisstijl ontwikkeld en zet zich regelmatig in als huisfotograaf. Ze heeft een passie voor alles wat met tekst en beeld te maken heeft en kan een leuk idee uitwerken tot een mooi resultaat. Naast haar grafische inzet houdt ze zich bezig met online marketing en social media.

 

 

 

Op de pagina Professionals besteden we aandacht aan onze trainers en coaches.

 

 

 

 

 

 

Share