Kennismaking


Sandra van Otterlo, netJEwerk Initiatiefnemer van netJEwerk. Sandra is een netwerker pur sang en zorgt voor het uitrollen van diverse processen binnen netJEwerk. Verbinden en vooral het samenwerken met andere partijen, mensen en organisaties, staan bij haar hoog in het vaandel.  

In 2013 ben ik van start gegaan met netJEwerk en dit ruim 3 jaar doorgezet. Door omstandigheden heb ik ervoor gekozen om ermee te stoppen. NetJEwerk heeft toen haar Facebook en LinkedIN pagina (om met elkaar in te verbinding te blijven) laten verder lopen.

In de afgelopen jaren heb ik andere werkervaringen opgebouwd en weer veel geleerd. Echter kwam ik erachter dat ik vastliep in bepaalde structuren en mijn leven toch op een hele andere manier weer wilde gaan invullen.

De reden dat ik weer begonnen ben met het oppakken van netJEwerk is omdat ik het liefst met mijn energie anderenwil helpen, begeleiden en ondersteunen. Ik ga het rustig weer oppakken, uitrollen en vooralsnog geloof ik nog steeds in een creatievere manier van werkzoekenden of baanveranderaars een platform te bieden die meer inspeelt op deze tijd.

Bel me gerust voor uitleg of vragen waarom ik bepaalde zaken zo heb aangepakt. Mijn kracht zit in een positieve levenshouding, niets is mij te gek, drempels zijn er om van te leren en als je je mindset zelf kunt beïnvloeden dan kom je als persoon veel beter uit de verf.

Weet jij jou kracht en talent? Vaak ligt dit heel dichtbij je zelf! Stel je zelf de vraag; waar ben jij dagelijks nu heel goed in? En wat maakt je energievol!

Als je dit blijft herhalen in je mind, dan trigger je je onderbewustzijn op langer termijn en echt geloof me; het werkt!

Share