Tarieven werkzoekenden – baanveranderaars


Tarieven

Er is altijd eerst een oriëntatie gesprek samen met jou. Hierin bespreken we je wensen en gaan we concrete afspraken maken.

Je bent van harte welkom van 09.30 uur tot 12.30 uur. Ze vinden nu nog plaats op de dinsdagochtenden te Apeldoorn.

Wil je meer tijd voor jezelf en investeren in je zoektocht dan zijn er volop mogelijkheden te bespreken: de basistarieven zie je hieronder;

 • Individuele begeleiding; ruim een uur tijd om met elkaar de diepte in te gaan. Je investering is : 85 euro p.p.
 • Een andere mogelijkheid is: 6 sessies van minimaal 1 uur: 495 euro p.p.

LET OP; je investeert in verandering, in positiviteit en het geeft je andere inzichten. De beer op de weg is er altijd! Wat wil je zelf? Verandering, in je kracht verbeteren en op zoek naar een nieuwe focus, job of levensstijl!

WAT MAG JE VERWACHTEN:

 • Een oriëntatie gesprek, screening van diverse brieven; je cv, je motivatiebrieven, je Sociale media o.a. je LinkedIn profiel, structuur aanbrengen, meditatie/affirmaties oefeningen, samen op de website zoeken naar banen, een netwerkborrelbezoek om te leren netwerken en vooral tot jezelf te komen. Wie ben jij, waar zit je talent en je kracht!

WAT MAG JE EXTRA VERWACHTEN:

 • We houden onder andere ook contact via Whatsapp, er is altijd gelegenheid om met elkaar te bellen als je ergens tegenaan loopt of advies wil.
 • Mogelijkheden voor coaching buiten (door middel van wandelen of ergens op een flexplek af te spreken is een mogelijkheid).
 • De kracht van Sandra zit meer in het netwerken, hoe doe je dit en waar kan ik terecht. Indien er een mogelijkheid aanwezig is gaan we ook op bezoek bij netwerkborrels.
 • Ben je op zoek naar een goede persoonlijkheidstest dan kan Sandra je hierin voorzien.
 • Indien je andere inzichten wilt hebben, bepaalde trainingen of cursussen zou willen volgen kan Sandra je hierin voorzien. In het netwerk zijn er voldoende mensen waar ze de hulpvraag aan kan stellen.

TOEGEVOEGDE WAARDE

De toegevoegde waarde van Sandra van Otterlo, initiatiefnemer van netJEwerk, is dat ze energiek is, kansen ziet, je spiegelt, je meetrekt en vooral structuur aanbrengt in je focus. De terugkerende wekelijkse jobclubs geven je iets om naar uit te kijken, te sparren met anderen en tips uit te wisselen.

Uiteraard gaat Sandra van Otterlo ook netwerken met werkgevers, uitzendbureau’s en andere instanties om mogelijkheden te bespreken voor elkaar.

 • Belastingaftrek: Als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Er is een drempel van 250,- Euro.
 • Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW (voor particuliere baanveranderaars en werkzoekenden)
 • betaling wordt per bankoverschrijving voldaan. Het bedrag kan worden overgemaakt op ING nummer NL17 INGB 0007678913 t.n.v. netJEwerk.
Share