In 2014 ben ik door een reorganisatie werkloos geworden. Het was een heftige tijd. Gelukkig had ik vanuit mijn werkgever een outplacementtraject aangeboden gekregen waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt.


Maar ja, na zo’n traject val je in een gat. Solliciteren, je cv aanpassen, omgaan met veel afwijzingen en netwerken….
En ja, hoe doe je dat eigenlijk? Ik ben zeer actief geweest op LinkedIn en daar kwam ik Sandra Weijers tegen die
netJEwerk heeft opgericht.

Na wat mail over en weer, ben ik op donderdagochtend naar Apeldoorn gegaan en heb een Jobclub meegemaakt. Er
komen belangrijke onderwerpen aan de orde en je komt in contact met diverse mensen. Dit was voor mij een goede
combinatie en ik ben elke donderdagmorgen naar NetJEwerk gegaan. Lees verder,,,

Wij hebben het over heel diverse onderwerpen gehad, maar ook over je gevoelens van het nergens meer bij horen. Je beleeft niet veel, je staat aan de kant en kijkt toe. Maar, hoe moet je de tijd doorbrengen en wat kun je doen om je fijner te voelen? Deze zaken komen allemaal aan bod en worden door goede trainers behandeld.

Het was een toegevoegde waarde kan ik zeggen. Ten eerste heb je contact met mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen en dus goed begrijpen wat het betekent geen werk te hebben. Ten tweede is alles vertrouwelijk, wat er ook aan de orde komt, het blijft binnen de muren van netJEwerk en dat is erg fijn.

Sinds maart heb ik een baan! Ja, echt waar. Ik kon het haast niet geloven.
Alle mensen van netJEwerk, bedankt voor jullie trainingen en luisterende oren! Ik wens jullie veel succes met deze club en hoop dat er veel mensen werk mogen vinden.

Groet,

Lylian

Share